Beton cire aanbrengen; wat zijn de mogelijkheden?


Stonelook-Exclusive
biedt oppervlaktebehandelingen welke handmatig in diverse lagen op een product wordt aangebracht. Deze laag wordt afgewerkt met een vloeistofdichte coating in diverse structuren en kleuren. Dit leidt tot een prachtig betonlook stucwerk door onze beton cire expert.


Product: Stuc Deco is een uniek en hoogwaardig product voor creatieve toepassingen op interieur gebied. Stuc-Deco is een oppervlakteafwerking die interieur producten een unieke uitstraling geven. Het product is samengesteld op basis van hydraulische kalk in combinatie met fijngemalen marmer gesteente als toevoeging. Hier worden speciaal geselecteerde hulpstoffen en pigmenten aan toegevoegd. Door deze combinatie en toevoegingen zijn diverse structuren mogelijk en is Stuc-Deco in meer dan 300 kleuren te leveren. Stuc-deco is uniek en nergens hetzelfde.

Eigenschappen: Stuc-Deco is een product op kalkbasis en toepasbaar voor vloeren, wanden, meubels, aanrechtbladen etc. Het product is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig in het onderhoud. Stuc-deco is verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren. Op aanvraag kunnen ook speciale effecten gerealiseerd worden.

Ondergrond: Stuc-deco is toepasbaar op elke stabiele ondergrond. Zowel op hout, verlijmde plaat, composiet materiaal en metaal kunnen wij beton cire maken. Onze technische afdeling ondersteunt u graag met advies over de juiste toepassing van materialen en het beste resultaat.


Aanlevering: Ondergronden behoren droog, vast, schoon en stofvrij te zijn voor aanlevering. Vetaanslag, lijmresten en andere verontreinigingen dienen volledig verwijdert te zijn met een daarvoor bestemde cleaner. De primer wordt door Stonelook-Exclusive professionals aangebracht.

Uitvoering: Aanbrengen van de Betonlook Stuc-Deco oppervlakteafwerking vraagt om geoefend vakmanschap. De stuc wordt handmatig aangebracht. Hierdoor varieert het in structuur met oneffenheden en lichte spaanslagen. Stuc-deco wordt altijd in 2 lagen aangebracht, de eerste laag is voor de handtekening en is bepalend voor de uiteindelijk uitstraling. Na voldoende droging wordt de tweede laag aangebracht om een egaal oppervlak te krijgen. Na volledig uitharden wordt een transparante beschermlaag aangebracht. Ondeskundig aanbrengen van de Stuc-Deco oppervlakteafwerking kan leiden tot vochtnaden, blaasvorming, scheurvorming en materiaalverspilling.

Betonlook reparatie: Heeft uw huidige betonlook muur bijvoorbeeld een reparatie nodig? Ook daarvoor komen wij uw betonlook muur zover nodig sturen, en eventueel een prachtige nieuwe laag beton cire aanbrengen.